"Златен Меркурий" EООД
гр.София,  ул."Странджа" N:103,
тел.   931 10 75,
факс 931 04 41
                    "Меркурий сервиз" СД
гр.София,  ул."Козлодуй" N:88,
тел.   931 10 75,
факс 931 04 41
 

МЕРКОЛ - антифриз

МЕРКОЛ - хипер смазка
ЛАМБДА СОНДИ

 


 

 

Начало
За нас
Карбуратори
Инжекциони
Диагностика
Gold Eagle

Verkol

Меркол

Каталози

Кариери

Партньори

За контакт
 

магазин:

My status

офис:

My status
 

        
 

 

 


Gold Eagle Co. Произвежда добавки предназначени за третиране на дизелови горива, бензин и керосин в големи количества, например за производители, търговци на едро и собственици на бензиностанции. Видовете добавки предлагани в големи разфасовки са представени в таблица 1.

Продукт

Разфасовка

Пропорция на третиране

Цена  

в USD без ДДС

Минимално количество

STA-BIL

208 l.

1/3500

по договаряне

10 варела*

DI 55

208 l.

1/2000

по договаряне

10 варела*

CD 55

208 l.

1/1000

по договаряне

10 варела*

* Минималните количества подлежат на обсъждане.

В таблицата са представени различни видове продукти предлагани за:

    -дизелово гориво /  DI 55, CD 55 /

    -стабилизатори за горива / STA-BIL /

Продуктите STA-BIL са създадени за стабилизиране на горивата и предпазването им от окисляване при по-продължително съхранение / няколко месеца /. В следствие на окисляването горивото губи част от свойствата си / влошава се възпламеняемостта, вследствие на което двигателите започват да се стартират по - трудно, влошава се изгарянето, отлагането на вредни образувания в мотора, запушват се разпръсквачи, отлагат се повече сажди по мотора и в масото и т.н. По тази причина се налага то да бъде заменяно със свежо гориво. Но тази операция е трудоемка и скъпа, особенно когато става въпрос за по - големи количества гориво. Така тя оказва влияние и върху цената на горивото, което се съхранява. Най - лесният начин да бъдат избегнати всички тези процедури е като се използва STA-BIL. Този продукт дори не се нуждае от разбъркване след третиране на резервоара с гориво. Той е създаден на основата на бактерията BioBor, която сама се смесва с горивото.  Или иначе казано вие спестявате време и средства / много често намалявате и опасността от пожари / като използвате STA-BIL. Така вместо два или три месеца вие можете да съхранявате вашето гориво около 12 месеца без то да промени свойствата си. В подкрепа на това твърдени прилагам резуктати от тестове за стабилност против окисляване ASTM*D525, направени в лабораторията на GOLD EAGLE Co

Продуктите предназначени за подобряване на дизеловото гориво, предпазва от слепване на парафиновите кристали и запушване на горивопроводи, омпи, дюзи и всички останали елементи с малко сечение при ниски температури. Вследствие на по- доброто изгаряне и доброто състояние на горивната уредба след третиране, разхода на гориво се намалява около 8 - 14 %. Тестовете относно разхода на гориво са направени освен в Столична Компания за Градски транспорт и във фирма Оберон Х, със следните  автомобили: Мерцедес 809, Мерцедес 609, Мерцедес 711, Мерцедес 1748, MAN 19732, MAN 8163, MAN 8153, IVECO 35 C 9. Изследването и засичането на разходите е наравено в продължение на няколко месеца, от м.Януари до м.Април 2000г. Оттогава фирма Оберон Х и много други фирмии непрекъснато използват нашите подобрители за горива.